Składniki: Orzech włoski/syrop klonowy śmietana 71%, wsad smakowy 28% ( woda, cukier, syrop klonowy 4%, orzechy włoskie 2,5%,substancje zagęszczające: skrobia modyfikowana i pektyna, karmelizowany cukier, sok cytrynowy, sól, aromaty), skrobia modyfikowana, kultury bakterii. jagoda: śmietana , wsad smakowy 28% ( jagody45%, cukier, woda, substancje zagęszczające : skrobia modyfikowana i pektyna, aromat), skrobia modyfikowana , kultury bakterii mleczarskich solony karmel: śmietana, wsad smakowy 28% ( woda, cukier, syrop karmelowy, 12,5% ( cukier inwertowany, mleko w proszku, cukier karmelizowany, masło, tłuszcz kokosowy emulgator lecytyna rzepakowa) substancje zagęszczające : skrobia modyfikowana i guma karobowa, cukier karmelizowany 0,5%, sól 0,1%, regulator kwasowości kwas mlekowy, aromat), skrobia modyfikowana, kultury bakterii mleczarskich czekoladowy z pomarańczą: śmietana, wsad smakowy 28% ( cukier, sok pomarańczowy 29%, czekolada w proszku 15,6% (cukier, kakao 32%) woda, substancje zagęszczające : skrobia modyfikowana : skrobia modyfikowana i guma karobowa, aromat), skrobia modyfikowana sernik cytrynowy : śmietana 71%, wsad smakowy 28%, (cukier, woda, sok cytrynowy 5,6%, cytryna 5%, ciasteczka 5% (mąka pszenna, cukier, skrobia pszenna i ziemniaczana, białko jaja, sól, wanilina), substancje zagęszczające : skrobia modyfikowana i agar, koncentraty z cytryny i krokosza barwiejskiego, regulator kwasowości kwas mlekowy, aromat), skrobia modyfikowana , kultury bakterii mleczarskich jabłecznik: śmietana 71%, wsad smakowy 28%( cukier. jabłka 25%, woda, rodzynki, kawałki ciasta 3% ( mąka pszenna woda, sól), orzechy włoskie, substancje zagęszczające : skrobia modyfikowana i pektyna, karmelizowany cukier , cynamon, sok cytrynowy, aromaty), skrobia modyfikowana, kultury bakterii