Składniki: Soki z zagęszczonych soków i przeciery z: jabłek (42,2%) oraz ananasów (10,2%), pomarańczy (6%), mango (3,3%), marchwi (2%), bananów, winogron (1,3%), brzoskwiń (1,3%), passiflory, liczi, limetek (0,4%), gujawy, kaktusa, kiwi (0,3%) i papai woda substancje wzbogacające: witamina a, d, e, c, tiamina, ryboflawina, niacyna, witamina b6, kwas foliowy, witamina b12, biotyna, kwas pantotenowy zawartość owoców i marchwi minimum 70%
Pojemność: 1 l (dm?)
Typ produktu: Sok
Rodzaj: Owocowy
Smak: Wieloowocowy
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 96 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 7,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1
Wartość energetyczna kcal: 32 kcal
Wartość energetyczna kJ: 134 kJ
Wielkość porcji: 1000 ml
Zawartość białek: <0,5
Zawartość soli: <0,01
Zawartość tłuszczów (ogólnie): <0,5
Zawartość węglowodanów: 7,5 g
Witaminy i składniki mineralne
Biotyna (witamina B7): 7,5 ?g/100g
Kwas foliowy (witamina B9): 30 ?g/100g
Kwas pantotenowy: 0,9 mg/100g
Niacyna (witamina B3, PP): 2,4 mg/100g
Pirydoksyna (witamina B6): 0,21 mg/100g
Ryboflawina (witamina B2): 0,21 mg/100g
Tiamina (witamina B1): 0,17 mg/100g
Witamina A: 120 ?g/100g
Witamina B12: 0,38 ?g/100g
Witamina C: 16 mg/100g
Witamina D: 0,75 ?g/100g
Witamina E: 1,8 mg/100g