nasiona i ziele ostropestu plamistego (Silybum marianum)
liście melisy lekarskiej (Melissa officinalis)
semolina-mąka z pszenicy durum,woda.Produkt może zawierać jaja.
mąka pszenna makaronowa, jaja 18%-4 jaja/1 kg mąki, woda, przyprawa kurkuma
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Naturalna woda mineralna soki z soków zagęszczonych z: jabłek, czarnej porzeczki (5%) i winogron cukier (a) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (b) regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu substancja wzbogacająca - witamina c (kwas l-askorbinowy) koncentrat z czarnej marchwi - do korekty barwy substancje słodzące: acesulfam k, sukraloza i sacharyny aromat a, b - w zależności od użytych składników, patrz nadruk na wierzchu opakowania zawartość owoców minimum 20%
Naturalna woda mineralna sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20%) cukier (a) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (b) regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu substancja wzbogacająca - witamina c (kwas l-askorbinowy) barwnik - karmel aromat substancje słodzące: acesulfam k, sukraloza i sacharyny a, b - w zależności od użytych składników, patrz nadruk na wierzchu opakowania zawartość owoców minimum 20%
Naturalna woda mineralna soki z soków zagęszczonych i przeciery (20%) z: jabłek, pomarańczy (2%), mango (1%), passiflory, guawy, bananów, gruszek (0,3%), winogron, ananasów cukier (a) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (b) regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu substancje słodzące: acesulfam k, sukraloza i sacharyny barwniki - karoteny i ß-apo-8'-karotenal substancje wzbogacające: witamina a, witamina d, witamina e, witamina c, tiamina, ryboflawina, niacyna, witamina b6, kwas foliowy, witamina b12, biotyna, kwas pantotenowy aromaty stabilizator - pektyny zawartość owoców minimum 20% a, b - w zależności od użytych składników, patrz nadruk na wierzchu opakowania
Naturalna woda mineralna soki z soków zagęszczonych (20%): z jabłek, pomarańczy (6,6%), mandarynek cukier (a) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (b) regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu substancja wzbogacająca - witamina c (kwas l-askorbinowy) substancje słodzące: acesulfam k, sukraloza i sacharyny barwnik - karoteny aromat a, b - w zależności od użytych składników, patrz nadruk na wierzchu opakowania zawartość owoców minimum 20%
serek śmietankowy 97,7%, stabilizator: żelatyna wieprzowa, białka mleka, sól, aromat śmietankowy
serek śmietankowy 93,5%, stabilizator: żelatyna wieprzowa, białka mleka, sól, płatki papryki suszonej 1%, ekstrakty przypraw
serek śmietankowy 93,5%, stabilizator: żelatyna wieprzowa, białka mleka, sól, zioła 0,6%
sok pomidorowy z zagęszczonego soku, sok pomidorowy, sól morska, chili - pieprz cayenne, pieprz czarny
Białka mleka 31%: izolaty białek mleka mpi, koncentrat białek serwatkowych wpc 80 (z mleka); błonnik rozpuszczalny (kukurydziany), orzeszki arachidowe 17%, substancja słodząca: maltitole; tłuszcze roślinne: palmowy, shea; substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; izolat sojowy, błonnik rozpuszczalny (akacjowy), skrobia z tapioki, sól, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, glikozydy stewiolowe; emulgator: lecytyny (z soi); substancje wzbogacające: cytrynian magnezu, witamina c, niacyna, witamina e, kwas pantotenowy (b5), witamina b6, tiamina (b1), witamina b12. produkt zawiera naturalnie występujące cukry.
twaróg 45%, jogurt naturalny, cukier, białka mleka, kakao 0,8%, aromat naturalny.
twaróg 40%, jogurt naturalny, wsad truskawkowy (cukier, 4,5% owoców truskawek,sok truskawkowy, aromat truskawkowy, barwnik: karmin), cukier, białka mleka.
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (59%), przeciery z: bananów (20%), jabłek (12%), brzoskwiń (8%) i marchwi (1%), witamina C
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (56%), przeciery z: marchwi (30%) i bananów (14%), witamina C
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (64%), przeciery z: bananów (18%) i marchwi (11%), przecier z mango z zagęszczonego przecieru (4%), przecier z jabłek (3%), witamina C, aromat
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (52%), przeciery z: marchwi (25%), jabłek (12%) i brzoskwiń (11%), witamina C, aromaty
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (58%), przeciery z marchwi (21%), z bananów (10%), jabłek (8%) i truskawek (2%), sok marchwiowy z zagęszczonego soku (1%), aromaty.
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (56%), przecier z marchwi (30%), sok pomarańczowy z zagęszczonego soku (9%), przecier jabłkowy (5%), witamina C
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (57%), przeciery z: marchwi (37%), malin (4%) i jabłek (2%), witamina C, aromat
serek śmietankowy 93,5%, stabilizator: żelatyna wieprzowa, białka mleka, sól, szczypiorek suszony 0,8%, cebula suszona 0,7%
naturalny zakwas ŻYTNI (mąka ŻYTNIA, woda), mąka ŻYTNIA, woda, słód JĘCZMIENNY, sól, serwatka (z MLEKA), słód ŻYTNI.
Zmywak do delikatnych powierzchni marki Forte+ jest doskonały do czyszczenia powłok teflonowych i innych delikatnych powierzchni typu non stick łatwo ulegających zarysowaniu. Praktyczne zastosowanie zmywaka ułatwi fakt, iż może być używany do wszystkich naczyń kuchennych, porcelany, blatów, płytek oraz innych akcesoriów, bez ryzyka najmniejszych zarysowań. Jakość użytych materiałów i odpowiednia struktura zmywaka, zapewnia jego długą żywotność oraz łatwość utrzymania w czystości. Po zastosowaniu wypłucz zmywak wodą, wyciśnij i pozostaw do wyschnięcia. przędza poliestrowa metalizowana 26%, przędza poliestrowa 29%, pianka poliestrowa 45%.Materiał: Poliester, Poliuretanowa warstwa ścierna Zastosowanie: Do naczyń, Do zlewozmywaków, Do kuchenek, Do powierzchni ze stali nierdzewnej, Do porcelanyWymiary (SxD): 11,5 - 7,5 cmSposób czyszczenia: Na mokroKolor: Srebrny, ZłotyLiczba sztuk w opakowaniu: 2 szt.Informacje dodatkowe: przędza poliestrowa metalizowana 26%, przędza poliestrowa 29%, pianka poliestrowa 45%.Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 168 op. zb. (DU)
60% filety ze śledzia atlantyckiego ze skórą (clupea harengus),40% olej rzepakowy, sól. * informacja o połowie – patrz nadruk przy numerze partii
Rękaw do pieczenia 4m marki Forte+ sprawia, iż pieczone mięsa, ryby czy warzywa zachowują swój aromat oraz drogocenne mikroelementy i witaminy. Produkty przygotowane w ten sposób nie tracą również wartości odżywczych oraz są wyjątkowo soczyste. Włożone do rękawa produkty nie wymagają dodatkowego użycia tłuszczu, dzięki czemu są niskokaloryczne i zdrowe dla każdego. Rękaw marki Forte+ jest przeznaczony do każdego typu piekarnika. Należy zachować szczególną ostrożność, aby rękaw nie dotykał nagrzanych części piekarnika, gdyż może pęknąć. W opakowaniu znajdują się praktyczne klipsy, pozwalające na szybkie i proste zamknięcie rękawa. Przed włożeniem potrawy do piekarnika nakłuj go w kilku miejscach aby zapewnić cyrkulację powietrza wewnątrz rękawa.Materiał wykonania: Politereftalan etylenu (PET) Rodzaj produktu: Rękaw do pieczeniaLiczba sztuk: 1 szt.Wymiary pojedyńczego woreczka/arkusza (DxS): 400 - 29 cmLiczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 98 op. zb. (DU)
Herbatka aromatyzowana 64,5% [w tym: kwiat hibiskusa, aromaty, cynamon, liść jeżyny (Rubus suavissimus), korzeń lukrecji, goździki, regulator kwasowości – kwas jabłkowy], preparat suszu owocowego 35,5% [w tym: jabłko, malina 19,7%, skórka słodkiej pomarańczy, suszony sok z malin 5,6% (maltodekstryna, koncentrat soku z malin), substancje słodzące: aspartam, cyklaminian sodu, sacharynian sodu]. Zawiera lukrecję – chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia.
Brzoskwinie, woda, cukier, kwas cytrynowy - regulator kwasowości.
57,9% mąka żytnia ,15% kaszka kukurydziana, 9% mąka pszenna, 7% pełnoziarnista mąka pszenna, woda, 3% mąka jęczmienna, 2% mąka z amarantusa, 2% inulina, 1% mąka gryczana, 1% mąka ryżowa, ekstrakt słodowy jęczmienny, sól, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu.
60,1% mąka żytnia, mąka pszenna, woda, 2,6% błonnik pszenny, ekstrakt słodowy jęczmienny, 2% inulina, sól, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu.
Rodzynki 99,5%, zawiera olej bawełniany i/lub słonecznikowy.
mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista
mąka makaronowa pełnoziarnista: pszenna, pszenna orkiszowa 12%
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać jaja i soję.
Dzwonki śledziowe 40%, sos pomidorowy 60% (woda, koncentrat pomidorowy 11%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda [woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina], skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy {zawierają seler}, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki)
70% szproty bez głów (Sprattus sprattus, złowione w Morzu Bałtyckim, obszar połowu FAO 27.IIId, za pomocą włoków), 29% olej rzepakowy, sól, regulator kwasowości: kwas octowy.
Ryba – szproty bałtyckie bez głów (Sprattus sprattus, złowione: FAO 27 IIId, 65% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (35% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, cebula suszona, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; ekstrakty przypraw (selera, cebuli, ziela angielskiego, cynamonu, papryki); regulator kwasowości: kwas octowy.