Kiełbasa francuska sucha mięso wieprzowe (pochodzenie: ue), sól, laktoza, glukoza, przyprawy, czosnek, przeciwutleniacz: e316; kultury starterowe drobnoustrojów, substancje konserwujące: e252, e250. chorizo mięso wieprzowe (pochodzenie: hiszpania), sól, papryka, mleko w proszku, glukoza, czosnek, ekstrakt z owoców, substancje konserwujące: e250, e252; przyprawy. salami włoskie mięso wieprzowe (pochodzenie: ue), sól, glukoza, przeciwutleniacz: e301, przyprawy, aromaty naturalne, substancje konserwujące: e250, e252.
Mięso wieprzowe ( 100 g produktu otrzymano z 100 g mięsa wieprzowego ), sól, przyprawy, aromat.
Kurczak klasy A,sól, stabilizatory: difosforany, trifosforany, przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma,błonnik roślinny ( bambusowy, cytrusowy ),cukier,regulator kwasowości : cytryniany sodu,ekstrakty przypraw i aromaty,przeciwutleniacz : kwas askorbinowy, substancja konserwująca : azotyn sodu. Może zawierać gorczycę.
szynka dojrzewająca(30g): mięso wieprzowe, sól, substancja konserwująca: e252. coppa (karczek)(40g): karczek wieprzowy, sól, glukoza, naturalne aromaty, przyprawy korzenne, substancje konserwujące: e252, e250. kiełbasa salami milano (40g): mięso wieprzowe, sól, glukoza, aromaty, przyprawy korzenne, substancje konserwujące: e252, e250.
100 g produktu otrzymano ze 130 g mięsa wieprzowego. mięso wieprzowe, sól, laktoza (z mleka), glukoza, przyprawy i ekstrakty przypraw, regulatory kwasowości: lakton kwasu glukonowego, kwas cytrynowy; wzmacniacz smaku - glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego, seler), substancja konserwująca – azotyn sodu. osłonka jadalna - jelito wieprzowe. może zawierać: gorczycę, jaja, białka mleka, soję, zboża zawierające gluten
Mięso wieprzowe, sól, glukoza, aromaty, przyprawy korzenne, substancje konserwujące: e252, e250. pochodzenie mięsa: włochy. przygotowano ze 139 g mięsa wieprzowego na 100 g produktu gotowego.
100 g gotowego wyrobu wyprodukowano ze 119 g mięsa wieprzowego. mięso wieprzowe, sól, glukoza, przyprawy, cukier, przeciwutleniacz: kwas izoaskorbinowy; aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu. może zawierać soję, seler, gorczycę, gluten pszenny, mleko z laktozą, orzechy laskowe
szynka wieprzowa, sól, substancje konserwujące (E252, E250), przeciwutleniacz (E301)
Mięso 90 % ( w tym: mięso z kurczaka 85 %, mięso cielęce 5 %), skrobia ziemniaczana, sól, aromaty, przyprawy, ekstrakty przypraw.
mięso z piersi kurczaka (89%), woda, skrobia ziemniaczana, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Może zawierać GORCZYCĘ, pochodne MLEKA (w tym LAKTOZĘ).
Mięso z szynki wieprzowej (100 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu) sól glukoza ekstrakty przypraw przeciwutleniacz: askorbinian sodu e301 substancja konserwujaca: azotyn sodu e250
Mięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano ze 100 g mięsa wieprzowego), sól, przyprawy, glukoza, cukier, naturalne aromaty, ekstrakty przypraw, susz z owoców aceroli.
mięso wieprzowe z szynki (90%), woda, sól, stabilizator: e 450, glukoza, przyprawy, hydrolizat białka rzepakowego i kukurydzianego, przeciwutleniacz: e 301, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: e 250. produkt w jelicie wieprzowym. produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę.
MIĘSO WIEPRZOWE
Filet klasy A z piersi kurczaka
Ser z mleka owczego 40%, ser z mleka koziego 40%, woda, białka mleka koziego, sole emulgujace (e 331, e 452, e 340, e 339), masło z mleka koziego.
ser twarogowy, rzodkiewki (5,5%), białka mleka, sól, naturalny aromat, zagęszczony sok cytrynowy, szczypiorek
Filet z kurczaka Zagrodowego
Ziemniaki gotowane 38% , ogórki konserwowe 18%, olej rzepakowy, marchew gotowana 13%, groszek zielony konserwowy 5%, woda, cukier, sól, ocet spirytusowy, gorczyca, żółtko jaja, ocet winny, przyprawy, koper suszony, aromat, ekstrakty przypraw, regulatory kwasowości : octany sodu, kwas mlekowy; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu.
mleko krowie pełnotłuste, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, czarnuszka (1-2%)
mleko pełne (18%), tłuszcz palmowy, cukier, mąka pszenna, tłuszcz kokosowy, mleko w proszku pełne (6,9%), dekstroza, preparat serwatkowy, tłuszcz z ziaren palmowych, skrobia, syrop glukozowo-fruktozowy, białka mleka, emulgatory: E 471, E 472b; substancje spulchniające: E 450, E 500; sól, aromat, barwnik: E 160a.
Woda, olej kokosowy (21%), skrobia, skrobia modyfikowana*, sól morska, aromaty, ekstrakt z oliwek, barwnik: b-karoten, witamina b12. *nie należy mylić ze składnikami gmo (genetycznie modyfikowanymi).
śmietanka 10% tłuszczu, mleko odtłuszczone w proszku 0,6% tłuszczu, białka mleka, kultury bakterii jogurtowych
Woda, olej kokosowy (21%), skrobia, skrobia modyfikowana*, sól morska, aromat mozzarelli, ekstrakt z oliwek, barwnik: b-karoten, witamina b12. *nie należy mylić ze składnikami gmo (genetycznie modyfikowanymi).
woda, olej kokosowy (21%), skrobia modyfikowana*, skrobia, sól morska,aromat cheddara, ekstrakt z oliwek, barwnik: (wyciąg z papryki, b-karoten), witamina B12. *nie należy mylić ze składnikami GMO (genetycznie modyfikowanymi)
woda, olej kokosowy (29%), skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwy, witamina B12.
mleko krowie pasteryzowane, żywe kultury bakterii, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka
pasteryzowane MLEKO krowie, sól, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych.
pasteryzowane MLEKO, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka, barwnik: annato.
woda, ziarno soi, substancja wiążąca - siarczan wapnia.
woda, ziarno soi, substancja wiążąca - siarczan wapnia.
woda, ziarno soi, substancja wiążąca - siarczan wapnia.
woda, ziarno soi, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny
Mleko odtłuszczone 73%; śmietanka 9%; cukier; skrobia modyfikowana; czekolada 2,6% (miazga kakaowa, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z soi)); mleko w proszku odtłuszczone; kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje zagęszczające: karagen, guma guar; żelatyna wołowa; emulgator: e 472b; aromat naturalny waniliowy; regulator kwasowości: węglany sodu; sól. produkt spulchniony azotem. może zawierać orzechy laskowe.
Składniki: Mleko odtłuszczone 72% śmietanka 13% cukier skrobia modyfikowana mleko w proszku odtłuszczone miazga orzecha laskowego 0,6% żelatyna wołowa kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu substancje zagęszczające: karagen, guma guar emulgator: e 472b syrop karmelowy barwnik: karoteny aromaty regulator kwasowości: węglany sodu sól produkt spulchniony azotem
Mleko odtłuszczone 70% śmietanka 16% cukier skrobia modyfikowana syrop karmelowy mleko w proszku odtłuszczone aromat naturalny waniliowy aromaty substancje zagęszczające: karagen, guma guar żelatyna wołowa emulgator: e472b regulator kwasowości: węglany sodu sól produkt spulchniony. może zawierać orzechy laskowe.
Mleko odtłuszczone 73%; śmietanka 13%; cukier; skrobia modyfikowana; mleko w proszku odtłuszczone; żelatyna wołowa; emulgator: e472b; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; aromat naturalny truskawkowy; aromat naturalny waniliowy; barwnik: kwas karminowy; regulator kwasowości: węglany sodu, sól. produkt spulchniony azotem.
Mleko odtłuszczone 71% śmietanka 16% cukier skrobia modyfikowana mleko w proszku odtłuszczone aromat naturalny waniliowy aromat barwnik: karoteny substancje zagęszczające: karagen, guma guar żelatyna wołowa emulgator: e 472b regulator kwasowości: węglany sodu sól produkt spulchniony. może zawierać orzechy laskowe.
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
Mleko pasteryzowane, wsad waniliowy 20% (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii ), żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus).
Mleko pasteryzowane, wsad truskawkowy 20% (truskawki 40%, cukier, zagęszczony sok z cytryny, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; koncentrat soku z buraka czerwonego, naturalne aromaty), żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus).
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka.
mleko pasteryzowane, wsad waniliowy (cukier, substancja zagęszczająca: pektyna cytusowa, aromat naturalny waniliowy), bakterie fermentacji mlekowej
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia
śmietanka, olej roślinny rzepakowy, barwnik annato, aromat.
ser twarogowy, cukier, miazga kakaowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól
częściowo odtłuczone mleko pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka. zalewy: woda, sól.
Składniki: Ehrmann almighurt jagoda 500 g: jogurt, cukier, jagody, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: (pektyny, guma guar), barwnik: koncentrat roślinny (koncentrat z marchwi), aromat. ehrmann almighurt jagoda 500 g: jogurt, cukier, kiwi, agrest, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: (pektyny, guma guar), koncentraty roślinne (szafran, spirulina), aromaty.