mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia,kultury bakterii, barwnik annato
sery(mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny); woda; masło; twaróg; sole emulgujące: E450, E451, E330, E339; serwatka w proszku; sól.
sery (mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny); woda; masło; twaróg; sole emulgujące: E450, E451, E330, E339; serwatka w proszku, sól, szczypiorek susz 0,16%.
mleko pasteryzowane , żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
MLEKO, sól, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Składnik zalewy: woda, sól.
oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy, kokosowy), woda, masło z mleka (6,6%), mleko pełne w proszku (0,7%), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól (0,5%), substancja konserwująca (kwas sorbowy), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A, D), barwnik (karoteny).
oleje i tłuszcze roslinne(palmowy, rzepakowy i słonecznikowy w zmiennych proporcjach, kokosowy), woda, emulgatory (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyny), sól (0,3%), aromat, barwnik (annato), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A,D). Produkt moze zawierać mleko
woda, cukier, żelatyna spożywcza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, koncentraty: z marchwi w smaku pomarańczowym; z krokosza barwierskiego w smaku agrestowym, cytrynowym, pomarańczowym, truskawkowym, wiśniowym; z cytryny w smaku agrestowym, cytrynowym, pomarańczowym; z czarnej porzeczki w smaku pomarańczowym, wiśniowym; barwniki: E101, E133 w smaku agrestowym
Owoce leśne: jogurt*, owoce 9% (jeżyny, truskawki, maliny, jagody i mus jagodowy z koncentratu, czarny bez i sok z czarnego bzu z koncentratu), cukier, koncentrat z marchwi, aronii i z winogron, aromat *zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii ananas: jogurt*, owoce 9% (ananasy, sok ananasowy z koncentratu), cukier, aromat *zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, maślanka naturalna, wsad owocowy truskawka, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, substancja konserwująca - lizozym, baewnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
Mleko 80%, przecier truskawkowy 6,2%, cukier, skrobia, koncentrat białek mleka, skrobia modyfikowana, wapń, sok z buraka czerwonego, mleko odtłuszczone w proszku, naturalne aromaty, żywe kultury bakterii jogurtowych, witamina d
Śmietana ,cukier, czereśnie 5,4%, substancje zagęszczające skrobia modyfikowana i pektyna, barwnik antocyjany, aromat, kultury jogurtowe
MLEKO PEŁNE PASTERYZOWANE, SÓL, STABILIZATOR CHLOREK WAPNIA,BAKTERIE FERMENTACJI MLEKOWEJ, SZLACHETNA PLEŚŃ PENICILLIUM ROQUEFORTI
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka.
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), zioła 1% (czosnek, cebula, szczypior, bazylia, oregano), sól, białka mleka, aromat naturalny.
mleko pasteryzowane, serwatka odtworzona (z mleka), woda, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, odtłuszczone mleko w proszku, koncentrat z marchwi, winogron i aronii, koncentrat soku z buraka ćwikłowego, jagoda - sok 0,05% (sok z soku zagęszczonego), wiśnia - sok 0,05% (sok z soku zagęszczonego),barwnik: karminy, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bofidobacterium lactis
Mleko (59%), sos z owoców leśnych 20% (owoce 50%, (*wiśnie, czarne porzeczki, maliny, czerwone porzeczki, sok jeżynowy z koncentratu, woda, cukier, skrobia modyfikowana)substancje zagęszczające: karagen, guma ksantanowa) śmietanka, cukier, kaszka manna z pszenicy 5,6%
Mleko pełne (69%), śmietanka (17%), kaszka manna z pszenicy (7%), cukier.
woda, cukier, żelatyna spożywcza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, koncentraty: z marchwi w smaku pomarańczowym; z krokosza barwierskiego w smaku agrestowym, cytrynowym, pomarańczowym, truskawkowym, wiśniowym; z cytryny w smaku agrestowym, cytrynowym, pomarańczowym; z czarnej porzeczki w smaku pomarańczowym, wiśniowym; barwniki: E101, E133 w smaku agrestowym
woda, cukier, żelatyna spożywcza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, koncentraty: z marchwi w smaku pomarańczowym; z krokosza barwierskiego w smaku agrestowym, cytrynowym, pomarańczowym, truskawkowym; z cytryny w smaku agrestowym, cytrynowym, pomarańczowym; z czarnej porzeczki w smaku pomarańczowym, wiśniowym; barwniki: E101, E133 w smaku agrestowym
woda, cukier, żelatyna spożywcza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, koncentraty: z marchwi w smaku pomarańczowym; z krokosza barwierskiego w smaku agrestowym, cytrynowym, pomarańczowym, truskawkowym, wiśniowym; z cytryny w smaku agrestowym, cytrynowym, pomarańczowym; z czarnej porzeczki w smaku pomarańczowym, wiśniowym; barwniki: E101, E133 w smaku agrestowym
truskawka: jogurt*, owoce 10% (truskawki, sok truskawkowy z koncentratu), cukier, koncentrat soku z buraków czerwonych, aromat *zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii brzoskwinia: jogurt*, owoce 9% (brzoskwinie i sok brzoskwiniowy z koncentratu 7,2%, sok z marakui z koncentratu 1,8%), cukier, aromat *zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii
wiśnia: jogurt*, owoce 9% (wiśnie, sok wiśniowy z koncentratu), cukier, koncentrat soku z buraków czerwonych, koncentrat z aronii, koncentrat z marchwi, koncentrat z winogron, aromat *zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii pieczone jabłko: jogurt*, owoce 9% (jabłka 8%, rodzynki 1%), cukier, syrop karmelowy, cynamon, aromat *zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii
Szczegółowo podany na opakowaniu. ogólnie: mleko, syrop glukozowo - fruktozowy, owoce i soki owocowe, cukier, mleko zagęszczone odtłuszczone, aromat, barwniki, żywe kultury bakterii. nie zawiera składników modyfikowanych genetycznie.
Mango: jogurt*, owoce 9% (mango, mus z owoców mango), cukier, koncentrat z marchwi, aromat *zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii ananas: jogurt*, owoce 9% (ananasy, sok ananasowy z koncentratu), cukier, aromat *zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii banan: jogurt*, owoce 9% (banany, mus bananowy), cukier *zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii kiwi: jogurt*, kiwi 9%, cukier, koncentrat z marchwi, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, aromat *zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii
truskawka: mleko, cukier, skrobia modyfikowana, truskawki (2%), białka mleka, żelatyna wołowa, aromat, barwnik: karmin, żywe kultury bakterii. morela: mleko, cukier, skrobia modyfikowana, morele (1,6%), białka mleka, sok z marakui z koncentratu, żelatyna wołowa, aromat, żywe kultury bakterii. wiśnia: mleko, cukier, skrobia modyfikowana, wiśnie (2%), białka mleka, żelatyna wołowa, koncentrat z czarnej marchwi, aromat, żywe kultury bakterii.