Składniki: Soki (100 %) w zmiennych proporcjach z zagęszczonych soków i przecierów z: jabłek (60 %), marchwi (13%), pomarańczy (8,9 %), ananasów (4,5 %), bananów, mango(2,7 %), brzoskwiń, moreli (1%), marakui, kiwi (0,3%), liczi (0,2 %), gujawy, opuncji, limonek, papai; witaminy: witamina a, witamina c, witamina e, tiamina (witamina b1), niacyna, witamina b6, kwas foliowy, witamina b12, biotyna, kwas pantotenowy.
Pojemność: 1 l (dm?)
Typ produktu: Sok
Rodzaj: Owocowo-warzywny
Smak: Owoce tropikalne
Źródło [nazwa witaminy lub składnika mineralnego]: A, E, B1, B12, B6, C, kwas foliowy, kwas pantotenowy, biotyna, niacyna
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 115 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 10,3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Wartość energetyczna kcal: 44 kcal
Wartość energetyczna kJ: 187 kJ
Wielkość porcji: 100 ml
Zawartość białek: 0,3 g
Zawartość soli: 0,01 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów: 10,6 g
Witaminy i składniki mineralne
Biotyna (witamina B7): 3,75 ?g/100ml
Kwas foliowy (witamina B9): 15 ?g/100ml
Kwas pantotenowy: 0,45 mg/100ml
Niacyna (witamina B3, PP): 1,2 mg/100ml
Pirydoksyna (witamina B6): 0,105 mg/100ml
Tiamina (witamina B1): 0,0825 mg/100ml
Witamina A: 120 ?g/100ml
Witamina B12: 0,187 ?g/100ml
Witamina C: 12 mg/100ml
Witamina E: 0,9 mg/100ml