Składniki: 40 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 8,1 % śmietana, 5,4 % pieczarki konserwowe, cebula marynowana, cukier, jogurt (mleko, skrobia), 1,8 % podgrzybek marynowany, 1,8 % papryka czerwona pieczona, sól, cebula smażona, ocet spirytusowy, 0,6 % maślaka, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, natka pietruszki, przyprawy (zawiera soję), koncentrat roślinny, aromat (zawiera mleko), barwnik (e101), regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
"Filetowanie: Bez głowy, Filety"
Gatunek ryby: Śledź
Masa netto sztuki (po odcieku): 100 g
Metoda produkcji: Złowione w morzu
"Obszar połowu (FAO): Rejon: Morze Bałtyckie, Podobszar: Morze Północne (Podobszar IV), Rejon: Morze Norweskie, Rejon: Skagerrak i Kattegat, Rejon: Północne Morze Celtyckie (Rejon VII g), Rejon: Południowe Morze Celtyckie (Rejon VII h), Rajon: Morze Irlandzkie"
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: W oleju
Stopień obrania: Bez skóry
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Termin minimalnej trwałości (od daty produkcji): 28 dni (dzień)
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Soja i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Ryby i produkty pochodne: Tak
"Cukry: 5,6 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 4 g
Wartość energetyczna kcal: 300 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1242 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 7,9 g"
"Zawartość soli: 1,7 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 27 g
"Zawartość węglowodanów: 6,3 g"