Mleko odtłuszczone, białka mleka
śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia; kultury bakterii mlekowych.
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: karoteny, annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych; stabilizator: chlorek wapnia; barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, substancja przeciwzbrylająca celuloza
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu; barwnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato
sery ( mleko, sol, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; substancje konserwujące; lizozym z jaj; barwnik annato), woda, masło, twaróg, sole emulgujące; skrobia kukurydziana
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato, substancja konserwująca: azotan potasu
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato.
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
mleko, sól, kultury bakteri mlekowych, laktoza z mleka, stabilizator chlorek wapnia, substancje konserwujace: azotan potasu, lizozym (z jaj), sól, czosnek suszony
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, substancja konserwująca - lizozym, baewnik annato
Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych (zawiera laktozę z mleka), barwnik annato.
Mleko, białka mleka, mleko w proszku, kultury bakterii jogurtowych