Składniki: Łosoś atlantycki 97% , sól morska , warzywa suszone (papryka, pomidor w proszku i płatkach , czosnek , cebula, papryka chili) , cukier trzcinowy brązowy , sól , ocet w proszku , aromaty
Część ryby: środkowa
Filetowanie: filety
Gatunek ryby: łosoś norweski
Metoda produkcji: złowione w hodowli
Produkt składa się z połączonych kawałków ryby: nie
Skóra: ze skórą
Sposób przetworzenia: świeże
Stopień obrania: ze skórą
Stopień rozdrobnienia: kawałek fileta
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Cukry: 0,6 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2 g
Wartość energetyczna kcal: 178 kcal
Wartość energetyczna kJ: 742 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 20,6 g
Zawartość soli: 1,05 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 10,3 g
Zawartość węglowodanów: 0,6 g