Składniki: Woda, kawałki śledzia atlantyckiego (clupea harengus), marchew, groszek, kukurydza, sól, żelatyna wieprzowa, ocet spirytusowy, cukier, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, pietruszka), ekstrakty przypraw, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; sól morska, zioła, przyprawy, aromaty. produkt może zawierać ości. wydzielający się na powierzchni tłuszcz jest naturalnie zachodzącym efektem procesu pasteryzacji.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Ze skórą
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Zawartość netto: 200 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 200 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Skóra
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 200 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Owies i produkty owsiane: Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Inne informacje
Zawiera chininę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie