Składniki: mięso wołowe *80%), woda, regulator kwasowości: mleczan sodu, sól, olej rzepakowy, błonnik grochowy, aromaty naturalne, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, glukoza, ekstrakt drożdżowy, aromat, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Gatunek mięsa: Wołowina
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Metoda wytwarzania: Surowe
Stopień rozdrobnienia: Drobno rozdrobnione surowe
Typ: Paczkowany
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: <0,5
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Wartość energetyczna kcal: 127 kcal
Wartość energetyczna kJ: 532 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 18 g
Zawartość soli: 2,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 5,5 g
Zawartość węglowodanów: 0,5 g