Składniki: ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa ( olej rzepakowy, pomidory 7%, ocet winny, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sub-stancja konserwujące: kwas benzoesowy i dwutlenek siarki, woda, mieszanka ziół i czosnku 0,9%).
Rodzaj mleka: Krowie
Gatunek sera: Ser śródziemnomorski
Smak: Z dodatkami
Zawartość tłuszczu: Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 1,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Wartość energetyczna kcal: 318 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1318 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 15 g
Zawartość soli: 3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 27 g
Zawartość węglowodanów: 2,7 g