Składniki: ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: pod-puszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa ( olej rzepakowy, czo-snek 10,1 %, zielone oliwki 8,5%, koncentrat pa-pryki pimiento, substancje zagęszczające: alginian sodu i guma guar, woda, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, mieszanka ziół i czosnku 0,5%). pakowany w atmosferze ochronnej.
Rodzaj mleka: Krowie
Gatunek sera: Ser śródziemnomorski
Smak: Z dodatkami
Zawartość tłuszczu: Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 0,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Wartość energetyczna kcal: 303 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1256 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 13 g
Zawartość soli: 2,8 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 27 g
Zawartość węglowodanów: 2,2 g