Składniki: pasteryzowane MLEKO, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka.
Rodzaj mleka: Krowie
Rodzaj sera: Ser dojrzewający
Typ sera: Angielski
Gatunek sera: Cheddar
Forma: Paczkowany
Zawartość tłuszczu: Śmietankowy
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
"Cukry: 0,1 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 21,7 g"
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 125 kcal
Wartość energetyczna kcal: 416 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 518 kJ
Wartość energetyczna kJ: 1725 kJ
Wielkość porcji: 30 g
"Zawartość białek w porcji (ogólnie): 7,62 g"
"Zawartość białek: 25,4 g"
"Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,54 g"
"Zawartość soli: 1,8 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 34,9 g"
"Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 6,51 g"
"Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 10,47 g"
"Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0,03 g"
"Zawartość węglowodanów w porcji: 0,03 g"
"Zawartość węglowodanów: 0,1 g"