Składniki: Woda, olej rzepakowy, cukier, ocet spirytusowy, żółtko jaja kurzego 3,1 %*, ogórki 3 %, cebula 1,2 %, naturalna sól kamienna, skrobia modyfikowana, przyprawy (zawierają gorczycę, seler), zioła, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. *jaja z chowu z wolnego wybiegu
Typ: Płynny
Pojemność: 400 g
Rodzaj sosu: Tatarski
Smak: Korzenno-ziołowy
Przeznaczenie: Do pieczeni;Do pizzy;Do potraw smażonych;Do ryb;Do sałatek;Do wędlin;Do każdego rodzaju potraw;Do grilla;Do jajek na twardo;Do jarzyn gotowanych;Do mięs
Zawartość netto: 400 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 133 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 5,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Wartość energetyczna kcal: 397 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1639 kJ
Wielkość porcji: 10 g
Zawartość białek: 0,7 g
Zawartość soli: 1,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 41 g
Zawartość węglowodanów: 6 g