Składniki: Jogurt, cukier, mak, marcepan (migdały, cukier, woda, syrop glukozowy), skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: pektyny, guma guar; aromat, barwnik: karoteny.
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym: 160 szt.
Kraj pochodzenia głównego składnika: Niemcy
Produkt naturalny: Tak
Rodzaj: Smakowy
Smak: Z makiem
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Zawiera naturalnie występujące cukry: Tak
Źródło białka: Tak
Orzechy: Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Tak
Cukry: 13 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Wartość energetyczna kcal: 125,0 kcal
Wartość energetyczna kJ: 525,0 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 4 g
Zawartość soli: 0,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 5,6 g
Zawartość węglowodanów: 14 g