Składniki: 60% filety z makreli ze skórą (scomber scombrus, złowione w morzu, obszar połowu północno - wschodni atlantyk fao 27, za pomocą włoków), 37 % sos pomidorowy [woda, 23% koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, sól, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: guma guar; ocet spirytusowy, pomidory w proszku, ekstrakty przypraw (zawierają seler), pieprz czarny], 2% oliwki czarne kroje,1% kapary.
Masa netto sztuki (po odcieku): nie dotyczy
Technika utrwalenia: sterylizacja
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Żyto i produkty żytnie: Nie
Cukry: 6 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g
Wartość energetyczna kcal: 256 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1060 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 11,3 g
Zawartość soli: 1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 20,7 g
Zawartość węglowodanów: 6 g