Fasolka Adzuki BIO 400 g

Ekologiczna fasolka adzuki ma słodko - orzechowy smak. Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
  • Dodaj do ulubionych:
  • Producent: Eureko
  • Kod producenta: 5908249972315
  • Dostępnośc: Produkt dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 11,90 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji:: 2 dni + czas dostawy
  • Cena brutto: 9,45 zł / szt. 9,00 zł / szt.
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Składniki: fasola Adzuki* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Możliwe alergeny: Gluten,Orzechy,Sezam
Wartość odżywcza w 100g
Wartość odżywcza: 1534/363
Tłuszcz: 0.5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0.2 g
Węlowodany: 63 g
Błonnik: 13 g
Białko: 13 g