Składniki: 67% solone filety śledziowe [filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus), woda, sól, ocet spirytusowy], woda, sól, ocet spirytusowy, regulatory kwasowości: cytrynian sodu, kwas cytrynowy; glukoza, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Solone
Stopień rozdrobnienia: W całości
Masa netto sztuki (po odcieku): 2 kg
Kraj pochodzenia głównego składnika: Norwegia
"Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne, Okrężnice (sieci)"
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Cukry: 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Wartość energetyczna kcal: 174 kcal
Wartość energetyczna kJ: 724 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 16 g
Zawartość soli: 6,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 12 g
Zawartość węglowodanów: 0 g