Składniki: Filety z ryb białych (a – mintaj, b – dorsz czarny, d – morszczuk, k – miruna; patrz nadruk z boku kartonika), panierka sypka 15 % (mąka pszenna, drożdże, sól, papryka mielona, kurkuma), woda ,olej słonecznikowy, mąka pszenna, sól.
Sposób obróbki: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Filety
Zawartość netto: 450 g
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Stopień rozdrobnienia: filet
Część ryby: Filet
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Wartość odżywcza
Cukry: 0,9 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Wartość energetyczna kcal: 185 kcal
Wartość energetyczna kJ: 777 kJ
Wielkość porcji: 450 g
Zawartość białek: 13 g
Zawartość soli: 0,88 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 8,6 g
Zawartość węglowodanów: 14 g