Składniki: Naturalna woda mineralna soki z soków zagęszczonych i przeciery (20%) z: jabłek, pomarańczy (2%), mango (1%), passiflory, guawy, bananów, gruszek (0,3%), winogron, ananasów cukier (a) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (b) regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu substancje słodzące: acesulfam k, sukraloza i sacharyny barwniki - karoteny i ß-apo-8'-karotenal substancje wzbogacające: witamina a, witamina d, witamina e, witamina c, tiamina, ryboflawina, niacyna, witamina b6, kwas foliowy, witamina b12, biotyna, kwas pantotenowy aromaty stabilizator - pektyny zawartość owoców minimum 20% a, b - w zależności od użytych składników, patrz nadruk na wierzchu opakowania
Rodzaj: Niegazowany
Pojemność: 2 l (dm?)
Smak: Wieloowocowy
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 60 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Wielkość porcji: 2000 ml
Witaminy i składniki mineralne
Biotyna (witamina B7): 7,5 ?g/100g
Kwas foliowy (witamina B9): 30 ?g/100g
Kwas pantotenowy: 0,9 mg/100g
Niacyna (witamina B3, PP): 2,4 mg/100g
Pirydoksyna (witamina B6): 0,21 mg/100g
Ryboflawina (witamina B2): 0,21 mg/100g
Tiamina (witamina B1): 0,165 mg/100g
Witamina A: 120 ?g/100g
Witamina B12: 0,375 ?g/100g
Witamina C: 32 mg/100g
Witamina D: 0,75 ?g/100g
Witamina E: 1,8 mg/100g