Unikalny ser, będący połączeniem mleka koziego i owczego. Podczas procesu topienia nabiera oryginalnej, miękkiej i jednocześnie elastycznej faktury. Ser Goat Farm kozio- owczy w plastrach jest produktem o delikatnej, mlecznej barwie i równie subtelnym aromacie. Po skosztowaniu zaskakuje głębokim, idealnie zbalansowanym smakiem. Ma wyrazisty charakter sera koziego, a mleko owcze nadaje mu przyjemnej łagodności.Ser kozio-owczy jest na tyle wyrazisty, że zachwyca nawet bez innych dodatków – wyłącznie z kromką świeżego, dobrego pieczywa. Jego kremowa konsystencja urozmaici lekkie sałatki i deski serów, kontrastując z przyjemnie chrupiącymi warzywami oraz soczystymi owocami. Doskonale komponuje się z lekkim białym lub różowym winem wytrawnym. Do jego produkcji wykorzystano starannie wyselekcjonowane składniki, pochodzące między innymi z gospodarstw, które zapewniają zwierzętom komfortowe warunki i swobodny wybieg przez niemal cały rok.