Składniki: Czekolada mleczna 34,3% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e 476, aromat) mąka pszenna cukier chrupki ryżowe 10,1% (mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, koncentrat słodu jęczmiennego, sól) syrop glukozowy syrop cukru inwertowanego tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy) orzechy laskowe (4,9%) mleko zagęszczone masło (z mleka) substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol) ekstrakt słodowy (z jęczmienia) skrobia serwatka w proszku (z mleka) sól emulgatory (lecytyna sojowa, e 471) substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450) aromat
Typ: Baton czekoladowy
Dodatki: Z chrupkami, Z karmelem, Z orzechami, W czekoladzie mlecznej
Zawartość netto: 30 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 360 op. zb. (DU)
Orzechy: Tak
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Tak
Jęczmień i produkty jęczmienne: Tak
Cukry: 43 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Wartość energetyczna kcal: 474 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1980 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 5,7 g"
"Zawartość soli: 0,55 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 22 g
Zawartość węglowodanów: 63 g