Składniki: Szprot 65% (Sprattus sprattus, złowione w morzu: Morze Bałtyckie FAO 27IIId, narzędzie połowowe: włoki pelagiczne), sos pomidorowy 35% - woda, koncentrat pomidorowy (13%), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, substancja zagęszczająca (guma guar), ekstrakt papryki, przyprawy.
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Cukry: 1,6 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 166 kcal
Wartość energetyczna kcal: 166 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 961 kJ
Wartość energetyczna kJ: 961 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 14 g
Zawartość białek: 14 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,9 g
Zawartość soli: 0,9 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 11 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 3,2 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 11 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 1,6 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 2,7 g
Zawartość węglowodanów: 2,7 g