HARIBO Pico-Balla są bajecznie kolorowe. Każdy żelek to starannie dobrane połączenie dwóch owocowych smaków, miękki w środku, z pyszną otoczką dookoła. Smakują najlepiej podczas zabawy i dzielenia się z bliskimi. Te żelki to strzał w dziesiątkę!
Składniki: cukier; syrop glukozowy; mąka pszenna; skrobia pszenna; tłuszcz palmowy; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym; dekstroza: kwas: kwas cytrynowy; substancja zagęszczająca: karagen; regulator kwasowości: cytrynian sodu; aromaty; koncentraty owocowe i roślinne: spirulina, rzodkiew, czarna porzeczka, jabłko, czarny bez, aronia, winogrona; ekstrakt z owocu czarnego bzu; barwniki: kurkumina, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin; substancja glazurująca: wosk pszczeli, biały i żółty, wosk carnauba.
Typ: Żelki
Rodzaj: Mieszanka
Smak: Owocowy
Zawartość netto: 85 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 126 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Wartość odżywcza
Ilość porcji w opakowaniu: 3 szt.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kJ: 5 %RWS
Wielkość porcji: 25 g
Zawartość białek (ogólnie): <1
Zawartość soli (ogólnie): <1
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 4 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 2 %RWS
Zawartość węglowodanów (cukry): 17 %RWS
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 8 %RWS