Jogurt naturalny jest produktem fermentowanym, wytwarzanym z wyselekcjonowanego mleka, wzbogacony mlekiem w proszku. Zastosowanie w procesie produkcyjnym specjalnie dobranych kultur starterowych nadaje mu łagodny, świeży smak i specyficzny aromat, podnosząc równocześnie jego walory dietetyczne. Jogurt naturalny "Jana" ma wyśmienity, śmietankowy smak a przede wszystkim zwraca uwagę jego znakomita konsystencja - jogurt jest gładki, bez grudek.
Składniki:jogurt naturalny, kultury bakterii: Bifidobacterium BB-12 i Lactobacillus acidophilus LA-5, witaminy: B6, B12, D3.
Rodzaj: Z dodatkami
Smak: Naturalny
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym: 1920 szt.
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Witaminy i składniki mineralne
Pirydoksyna (witamina B6): 0,21 mg/100g
Witamina B12: 0,38 ?g/100g
Witamina D: 0,75 ?g/100g