Składniki: 48.6% mozzarella ( mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna), 48.6% cheddar (mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: beta-karoten ), substancja przeciwzbrylająca: skrobia ziemniaczana.
Forma: Tarty
Gatunek sera: Cheddar
Kraj pochodzenia głównego składnika: Irlandia
Rodzaj mleka: Krowie
Smak: Naturalny
Zawartość tłuszczu: Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 0,24 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Wartość energetyczna kcal: 343 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1426 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 25 g
Zawartość soli: 1,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 25,8 g
Zawartość węglowodanów: 2,7 g