Naturalne

Bakoma Jogurt Naturalny Łagodny Smak 150G

mleko*, mleko zagęszczone odtłuszczone*, żywe kultury bakterii jogurtowych. *Wyprodukowano bez stosowania GMO.

Bakoma Jogurt Naturalny Gęsty 2,8% 3Kg

Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.

44,86 zł
Bakoma Jogurt Naturalny Typ Grecki 170G

Mleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus i lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.

Bakoma Jogurt Bio 140G Naturalny

mleko BIO, mleko zagęszczone odtłuszczone BIO, żywe kultury bakterii jogurtowych.

Bakoma Jogurt Naturalny Gęsty 370G

Mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych (10^8 jtk/g)*: lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i streptococcus thermophlius oraz l. acidophilus la5 i bifidobacterium lactis bb12. bez mleka w proszku. *żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem.

Bakoma Jogurt Naturalny Typ Grecki 370G

Mleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus i lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.

Bakoma Jogurt Naturalny Gęsty 150G

mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych (10^8 jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lactis BB12. Bez mleka w proszku. *Żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem.

Bakoma Skyr Jogurt typu islandzkiego naturalny 150g

Mleko zagęszczone odtłuszczone, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii jogurtowych.