Składniki: rager's Kombucha to zdrowy i funkcjonalny napój gazowany na bazie herbaty zielonej, powstały w procesie fermentacji. Zawiera kultury bakterii probiotycznych. napój bezalkoholowy wytwarzany z grupy antyoksydantów niska zawartość cukru>>SKŁAD
Składniki: Napar herbaciany (woda, yerba mate), cukier, dwutlenek węgla, kultura Kombuchy, kultura probiotyczna bacillus Coagulans bc15 (min. 10 mln/ 100 ml).
Składniki: Napar herbaciany (woda, zielona herbata, zielona herbata matcha 0,3 %), cukier, dwutlenek węgla, kultury kombuchy, kultury żywych bakterii Bacillus coagulans (min. 10 milionów w 100 ml).Alkohol max. 0,5 % obj.
Składniki: Napar z rooibosa (woda, rooibos 0,75 %), cukier, dwutlenek węgla, kultury kombuchy, kultury żywych bakterii Bacillus coagulans (min. 10 milionów w 100 ml). Alkohol max. 0,5 % obj.