Składniki: Przecier pomidorowy (49%), cukier, ocet spirytusowy, papryka czerwona (3,8%), papryka zielona (3,8%), pasta jalapeno (3%) (czerwona i zielona papryka jalapeno (73%), woda, sól, cukier), skrobia modyfikowana, pasta habanero (2%) (żólta papryka habanero (35%), papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, sól, czosnek), pasta chipotle (2%) (przecier pomidorowy, papryka chipotle (9%), woda, cebula, cukier, ocet spirytusowy, papryka, czosnek, sól, chili, przyprawy, ekstrakt z chili, zioła, olej rzepakowy), sól, cebula suszona, przyprawy.
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Polska
Przeznaczenie: Do potraw
Rodzaj sosu: Pomidorowy
"Smak: Pomidorowy, Paprykowy, Pikantny"
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Typ: Płynny
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 25 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1"
Wartość energetyczna kcal: 128 kcal
Wartość energetyczna kJ: 542 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 1,4 g"
"Zawartość soli: 2,3 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): <0,5"
Zawartość węglowodanów: 29 g