Składniki: Mleko, maślanka, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii.
Rodzaj: Maślanka
Typ: Naturalny
Smak: Naturalny
Zawartość tłuszczu: 1,5 %
Pojemność: 1 kg
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
"Cukry: 5,4 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g"
Wartość energetyczna kcal (energia): 4 %RWS
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 78 kcal
Wartość energetyczna kcal: 52 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 332 kJ
Wartość energetyczna kJ: 4 %RWS
Wielkość porcji: 150 g
Zawartość białek (ogólnie): 11 %RWS
"Zawartość białek w porcji (ogólnie): 5,4 g"
"Zawartość białek: 3,6 g"
Zawartość soli (ogólnie): 3 %RWS
"Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,2 g"
"Zawartość soli: 0,13 g"
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 7 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 3 %RWS
"Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 1,4 g"
"Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 2,3 g"
Zawartość węglowodanów (cukry): 9 %RWS
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 3 %RWS
"Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 8,1 g"
"Zawartość węglowodanów w porcji: 8,1 g"
"Zawartość węglowodanów: 5,4 g"