Maślanka, powstaje po zmaśleniu śmietany. Stanowi smakowity, orzeźwiający, wartościowy i poszukiwany napój. W jej skład wchodzi: woda, tłuszcz, laktoza, związki azotowe i związki mineralne. Występują tu również witaminy, głównie z grupy B oraz lecytyna, która poprawia pamięć i dodaje sił witalnych.
Składniki:Mleko, maślanka, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii.
Rodzaj: Maślanka
Typ: Naturalny
Smak: Naturalny
Zawartość tłuszczu: 1,5 %
Pojemność: 1 kg
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie