Składniki: bagietka: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, olej rzepakowy, cukier, glukoza, mączka sojowa, mączka słodowa jęczmienna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy dodatki do bagietki: pieczarki (28%), szynka wieprzowa (22%) (mięso wieprzowe, woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko wieprzowe, glukoza, maltodekstryna, przeciwutleniacze: cytryniany sodu, askorbinian sodu; hydrolizat białka kukurydzy, przyprawy, aromat, substancja konserwująca: azotyn sodu), ser mozzarella, woda, cebula (9%), cebula smażona (4%) (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), skrobia modyfikowana, sól, przyprawy, olej rzepakowy
Sposób przygotowania: Piekarnik
Zawartość netto: 200 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 72 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Jęczmień i produkty jęczmienne: Tak
"Cukry: 1,7 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g"
Wartość energetyczna kcal: 198 kcal
Wartość energetyczna kJ: 829 kJ
Wielkość porcji: 200 g
"Zawartość białek: 8,1 g"
"Zawartość soli: 1,3 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 7,5 g"
Zawartość węglowodanów: 24 g