Składniki: fasola, woda, sól
Rodzaj: Konserwowe
Zawartość netto: 400 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 220 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 80 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
"Cukry: 0,9 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1"
Wartość energetyczna kcal (energia): 4 %RWS
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 76 kcal
Wartość energetyczna kcal: 69 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 319 kJ
Wartość energetyczna kJ: 4 %RWS
Wielkość porcji: 110 g
Zawartość białek (ogólnie): 10 %RWS
"Zawartość białek w porcji (ogólnie): 5,2 g"
"Zawartość białek: 4,8 g"
"Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 5,4 g"
Zawartość soli (ogólnie): 15 %RWS
"Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,88 g"
"Zawartość soli: 0,8 g"
"Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): <0,1"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): <0,1"
"Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): <0,1"
"Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0,4 g"
Zawartość węglowodanów (cukry): 1 %RWS
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 4 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 1 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 10 g
"Zawartość węglowodanów: 9,2 g"