Wiodącym produktem OSM sierpc jest ser królewski. Ser królewski cieszy się niesłabnącym powodzeniem, wśród klientów hurtowych i detalicznych. Ser królewski doceniają nie tylko klienci w Polsce, ale i za granicami naszego państwa. Tajemnica jego smaku tkwi w procesie jego wytwarzania, zależy również od czasu dojrzewania sera. Im ser straszy, tym bardziej twardy, kruchy i intensywny w smaku. Świeże bochny sera są delikatne w smaku idealnie nadają się do kanapek czy lekkich sałatek. Bardziej dojrzały ser królewski ma intensywny smak, bardziej intensywną żółtą barwę, intensywny zapach i smak oraz wybitną ostrość. Takie sery zaskakują też orzechowym aromatem i smakiem. Pełnię smaku i aromatu sera królewskiego można poczuć, popijając kęs sera słodkim, czerwonym winem. Ser królewski oprócz niewątpliwej urody-jaką zawdzięcza dużym oczkom w serze, ma znakomitą sprężystą konsystencję oraz niezapomniany smak- lekko słodki orzechowy smak wyrazisty i subtelnie piekący.
Składniki:mleko, chlorek wapnia, barwnik Annato, podpuszczka, sól, szczepionki serowarskie i propionowe
Rodzaj mleka: Krowie
Rodzaj sera: Ser dojrzewający
Typ sera: Szwajcarsko-holenderski
Gatunek sera: Maasdam
Forma: Paczkowany
Smak: Orzechowy
Zawartość tłuszczu: Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie