Produkt drobiowy z cielęciną, homogenizowany, wędzony, parzony bez osłonki w formie kuleczki o średnicy 22 mm Nowa propozycja Sokolików to produkt bezglutenowy, bez laktozy i bez substancji konserwujących. Parówki Sokolik stanowią źródło białka - 15,5 g białka w 100 g produktu gotowego
Składniki: Mięso 90 % ( w tym: mięso z kurczaka 85 %, mięso cielęce 5 %), skrobia ziemniaczana, sól, aromaty, przyprawy, ekstrakty przypraw.
Rodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Kurczak
Typ: Paczkowany
"Metoda wytwarzania: Wędzone, Parzone"
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: Homogenizowane
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa: Nie
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 140 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie