Składniki: woda, olej rzepakowy, mieszanka warzyw i grzybów konserwowych (ogórek 8,0%, cebula 4,8%, pieczarka 3,2%, woda, koper, ocet, cukier, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, gorczyca, białka mleka (łącznie z laktozą), aromaty (zawierają mleko, serwatkę w proszku), stabilizatory: guma guar, alginian sodu, cytrynian sodu; regulator kwasowości: kwas mlekowy; przyprawy.
Typ: Płynny
Rodzaj sosu: Tatarski
Smak: Warzywny
Przeznaczenie: do kanapek, wędlin, sałatek, jajek i innych potraw na zimno
Zawartość netto: 180 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 341 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie