Składniki: woda, olej rzepakowy, mieszanka warzyw i grzybów konserwowych (ogórek 8,0%, cebula 4,8%, pieczarka 3,2%, woda, koper, ocet, cukier, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, gorczyca, białka mleka (łącznie z laktozą), aromaty (zawierają mleko, serwatkę w proszku), stabilizatory: guma guar, alginian sodu, cytrynian sodu; regulator kwasowości: kwas mlekowy; przyprawy.
Typ: Płynny
Rodzaj sosu: Tatarski
Smak: Warzywny
Przeznaczenie: do kanapek, wędlin, sałatek, jajek i innych potraw na zimno
Zawartość netto: 180 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 341 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
"Cukry: 6,4 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2 g
Wartość energetyczna kcal: 300 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1240 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 0,7 g"
"Zawartość soli: 2,1 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 29 g
"Zawartość węglowodanów: 8,6 g"