TOPSELLER Kiełbasa biała parzona 600g

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Kod producenta: 5903195025788
  • Dostępnośc: Dostępny

  • Historia ceny
    Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 18,82 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
  • 18,82 zł / szt.
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

Biała kiełbasa, średnio rozdrobniona w naturalnym jelicie wieprzowym. Świetnie doprawiona, w składzie m.in. pieprz, czosnek, majeranek i pieprz.
Kiełbasa jest niezwykle krucha, soczysta i aromatyczna.
Składniki
Kiełbasa wieprzowo-drobiowa, średnio rozdrobniona, parzona. mięso - 72 % (w tym mięso wieprzowe - 62 %, mięso z kurczaka - 10 %), woda, tłuszcz wieprzowy, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik pszenny bezglutenowy, substancja zagęszczająca e407, izolat białka sojowego, stabilizatory: e450, e451; białko wieprzowe kolagenowe, aromat, przeciwutleniacz e301, glukoza, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, naturalne substancje aromatyczne, regulatory kwasowości: e261, e326; substancja konserwująca e250. osłonka jadalna – jelito wieprzowe. produkt może zawierać: mleko łącznie z laktozą, zboża zawierające gluten, gorczycę, jaja, seler.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: zakłady mięsne pekpol ostrołęka s.a. ulica i numer: przemysłowa 31 kod pocztowy i miasto: 07-410 ławy, ostrołęka pl
Czy woda została dodana do produktu?: Tak
Frakcja materiałowa: Papier
Gatunek mięsa: Kurczak, Wieprzowina
Kraj pochodzenia głównego składnika: Unia Europejska
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Krótki opis marketingowy: Biała kiełbasa, średnio rozdrobniona w naturalnym jelicie wieprzowym. świetnie doprawiona, w składzie m.in. pieprz, czosnek, majeranek i pieprz. kiełbasa jest niezwykle krucha, soczysta i aromatyczna.
Metoda wytwarzania: Parzone
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa: Nie
Rodzaj: Kiełbasa
Stopień rozdrobnienia: Średnio rozdrobnione
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 8 °C
Typ: Paczkowany
Zawartość netto: 600 g