Składniki: Oprócz tłuszczu kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne. czekolada 54% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), emulgator: lecytyny (ze słonecznika)], tłuszcz roślinny (palmowy, kokosowy), cukier, mleko w proszku odtłuszczone, wiórki kokosowe 4%, aromat naturalny, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), czekolada: masa kakaowa minimum 43%.
Typ: Baton czekoladowy
Dodatki: W czekoladzie ciemnej
Zawartość netto: 38 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 315 op. zb. (DU)
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Może zawierać
Migdały i produkty z migdałami: Może zawierać
Wartość odżywcza
Cukry: 49 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g
Wartość energetyczna kcal: 558 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2324 kJ
Wielkość porcji: 38 g
Zawartość białek: 6,4 g
Zawartość soli: 0,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 36 g
Zawartość węglowodanów: 50 g